Novi Travnik JailBreak cs 1.6 forum za najbolje Jailbreak igrace :D
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Pravila igra :D

Go down 
AuthorMessage
DzOnI^^
Admin


Posts : 11
Join date : 2016-03-19

PostSubject: Pravila igra :D   Sat Mar 19, 2016 10:04 pm

Simon/Komandir Policije - Je glavni u policiji i njegova naredjenja su obavezni Policajci kao i Zatvorenici da postuju (u suprotnom kill/punish)

Simon ima razne igre:
"Simon kaze"
"Prva i poslednja reakcija"
"Glavnih gradova"
"Ruski Rulet"

Opis :

1. Simon kaze - Ovo je igra u kojoj je SIMON na pocetku obavezan da kaze "Igramo se Simon kaze", Svaka buduca SIMON-ova naredba (koju igraci trebaju da ispostuju ako zele da ostanu zivi) pocinje sa "Simon kaze".
Simon moze da prevari igrace tako sto kaze "Igramo se Simon kaze" i nakon toga naredi "Ajmo svi u kavez" (Naredio je bez komande "Simon kaze" i vi niste duzni da ispostujete tu naredbu, ukoliko zelite da ostanete zivi)...

2. Prva i poslednja reakcija - Ovo je igra u kojoj je SIMON obavezan da kaze "Igramo se Prve i poslednje reakcije", takodje njegova svaka naredba treba da pocinje ili sa "Prva reakcija....." ili "Poslednja reakcija....."
-U slucaju da kaze "Prva reakcija skoci", igrac koji prvi skoci ce biti ubijen. (Ako nakon toga jos igraca skoci, niko se ne ubija osim prvog igraca koji je skocio) !!!
-U slucaju da kaze "Poslednja reakcija cucni", igrac koji poslednji cucne ce biti ubijen.
NAPOMENA: U ovoj igri je zabranjeno naredjivati - ubijanje policajca, i neke nemoguce radnje kao npr. "poleti, prodji kroz zid"

3. Glavnih gradova - Ovo je igra u kojoj je SIMON duzan da kaze "Igramo se Glavnih gradova",
nakon izrecene naredbe, on dalje postavlja pitanja na koja samo ZATVORENICI odgovaraju!
Simon daje imena drzava ili moze da kaze "Glavni grad Bugarske", igrac koji prvi napise tacan odgovor ceka naredjenje simona (npr. Simon kaze "biraj jednog igraca koji ce da pogine"...), u ovoj igri tu naredbu zatvorenik je duzan da ispostuje (u suprotnom se ubija zatvorenik koji je prvi odgovorio tacno)

4. Ruski Rulet - Simon-u je dozvoljeno dati 1 u mapi ovu igru (iz razloga nabijanja skora).
U ovoj igri SIMON je duzan da prije pocetka naredi igracima da stanu rame uz rame (zaledjeni ili ne zaledjeni to je izbor simona) i nakon toga moze da pokrene ovu igru u kojoj on prije svega mora reci "Igracemo Ruski Rulet",
dok god traje ova igra (to je simonova odluka) simon je duzan (dok puca) da drzi desno ili levo i naravno da pokusa pogoditi Zatvorenike...
NAPOMENA: U ovoj igri simon-u nije dozvoljeno da bude veoma blizu Zatvorenicima (zbog planiranog ubijanja odredjenog zatvorenika, sa kojim se on mozda pokacio ili nesto slicno.....)

Ako simon ne kaze i ne odredi igru, onda su zatvorenici duzni da ispunjavaju naredbe koje simon naredjuje...
NPR.: "Svi u kavez", "Zaledite se" , "Svi se okrenite prema zidu" itd......
Ako SIMON ne kaze da se igramo odredjene igre i zatim naredi npr. "Simon kaze...." ili "Poslednja reakcija" zatvorenici nisu duzni da ispostuju naredbu i svakom SIMONu koji ubije zatvorenika zbog "ne postovanja naredbi", u ovakvom slucaju sledi PUNISH/KICK/BAN (na adminu je da odluci kaznu)

Dodatak: Kad SIMON zeli da prekine igru, potrebno je da naredi "Ne igramo se vise (ime igre)" , u suprotnom se i dalje nastavlja ta igra.
Freeday (Slobodan igrac) nije duzan da ispunjava naredbe simona, za dodatna pravilaFD igraca procitajte SERVER PRAVILA (Link na dnu)

NAPOMENA: - Adminima maksimalno banovanje 30 minuta za ne postovanje pravila!!!
Back to top Go down
View user profile http://novitravnikntjb-mare.board-directory.net
 
Pravila igra :D
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Novi Travnik JailBreak-Marshall :: O Serveru :D-
Jump to: